Het IJF verrast elke maand: de IJF Verrassing!

In 2016 bestond het IJF 10 jaar. Dat was een mooie aanleiding om maandelijks een IJsselsteinse organisatie op EUR 1.000 te trakteren. Dat is zo goed bevallen, dat wij daar ook ná het jubileumjaar mee zijn doorgegaan.

De IJF Verrassing
Het IJF stelt elke maand EUR 1.000 beschikbaar aan IJsselsteinse organisaties (verenigingen, stichtingen, scholen, groepen, activiteiten, initiatieven). En omdat wij ook U willen laten ervaren hoe leuk het is om anderen blij te maken, mag u aan ons voorstellen wie deze EUR 1.000 zou moeten krijgen.

Wat moet u doen?
U hoeft alleen maar een mail te sturen naar Michel Versteeg, waarin u aangeeft welke IJsselsteinse organisatie/activiteit u deze EUR 1.000 gunt.

Vergeet niet om in uw mail uw telefoonnummer te vermelden!

Stuur een e-mail

Waaraan mag de donatie worden besteed?
De donatie is bedoeld als bijdrage voor de aanschaf van een gebruiksgoed. Iets tastbaars dat wellicht al een tijdje op het wensenlijstje staat. Misschien dat u met dit bedrag het laatste zetje geeft om tot aankoop over te gaan.
Als u al een idee hebt waarvoor het geld van pas kan komen, zet u dat in uw mail.

Wordt uw voorstel gekozen?
Als uw voorstel door ons wordt geselecteerd, dan nemen wij telefonisch en per e-mail contact met u op.
U mag dan als een echte ‘Gaston’, namens het IJF een cheque van EUR 1.000 uitreiken!

Hoe en wanneer wordt de donatie uitbetaald?
De ontvanger van de donatie mailt de factuur van aanschaf van het gebruiksgoed in Pdf-formaat naar ronalddrolsbach@ijsselsteinfonds.nl. In die mail vermeldt de ontvanger het IBAN-nummer en de tenaamstelling van zijn bankrekening. Het IJF zal de donatie dan op die bankrekening overmaken..

Wordt uw voorstel niet gekozen?
Geen nood, dan doet uw voorstel gewoon weer mee voor de volgende maand! U hoeft ons dus niet te bellen of te mailen. Uw voorstel doet een jaar lang mee.

 

Confidental Infomation